Siirt Belediye Spor Genç Erkekler Voleybol Takımı, Siirt’te il şampiyonu olarak, 17-20 Nisan tarihleri arasında Van’da düzenlenecek Bölge Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig’inde 8 grupta yer alan takımın altyapısını oluşturmak, voleybol sporuna gönül veren gençlerin önünü açmak ve bu spor dalını ilimizde daha geniş kitlelere yaymak amacıyla kurulan Genç Erkekler Voleybol Takımı, Siirt’te yapılan müsabakalarda şampiyon olarak, ilimizi bölgede temsil etmeye hak kazandı.

Spora ve sporculara verilen destekten memnuniyetini dile getiren Belediye Spor İşleri Müdürü Aydın Özev, bizlere her zaman destek veren başta Valimiz ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’ya teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Yönetimin bize yaklaşımı ve destekleri beraberinde başarıyı da getiriyor.

Siirt Belediyesi Erkek Voleybol Takımı’nın 2. Lig’de mücadele ettiğine işaret eden Özev, Boks Sporunda Türkiye 3.’lüğü, Atletizm 21 km Maraton koşusunda Balkan ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiklerini belirtti. Siirt Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurguladı.